Aldendriel 38

5653 PK Eindhoven

040 - 25 21 905

Tijdens schooltijden

Nieuwe directeur

“Met trots mag ik mezelf voorstellen als de nieuwe directeur van De Springplank!” Mijn naam is Michelle Evers en ik ben ontzettend blij dat ik met ingang van 8 april 2019 Jos mag opvolgen.  

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als leerkracht en IB-er in het basisonderwijs en later ook nog in het Voortgezet Speciaal Onderwijs(VSO). In 2015 heb ik de opleiding Basisbekwaam Schoolleider voltooid. Ik was 2,5 jaar werkzaam als (waarnemend) directeur op een basisschool in St. Joost en daarna werkte ik als Teamleider op VSO de Berkenschutse.  

Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met het team, verder mag werken aan de plannen voor De Springplank. De goede sfeer, veiligheid en geborgenheid zijn meteen zichtbaar als je de school in stapt. Ik vind het fantastisch om er onderdeel van te mogen zijn en zie het als een uitdaging waar ik veel zin in heb! 
Met het team verder bouwen aan een school, waar in een prettige en veilige sfeer talenten worden benut en wordt gekeken naar mogelijkheden en kansen om de beste resultaten te kunnen behalen. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook op sociaal-emotioneel gebied. Echt gezien worden, zodat je je optimaal kan ontwikkelen in een fijne, veilige schoolomgeving: daar sta ik voor!” 

Dan nog iets over mij persoonlijk. Ik ben 31 jaar en woon nu 4 jaar in Eindhoven. Naast mijn passie voor het onderwijs ga ik ook heel graag op reis, ben ik heel graag buiten, dans ik heel graag, lees ik graag een goed boek of kijk ik graag een spannende serie.  

Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Weet dat mijn deur voor u open staat als u vragen of opmerkingen hebt of iets anders kwijt wilt. Ik werk vijf dagen en zal dus vrijwel altijd aanwezig zijn. 

 Ik wil Jos en Anja bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren, ze hebben er samen met het team een school van gemaakt waar ze oprecht trots op mogen zijn!  

Ik kijk er naar uit om de school, de kinderen,ouders en het team te leren kennen en samen verder te bouwen aan deze prachtige school! Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we samen er alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te bezorgen! 

Met hartelijke groet,

Michelle Evers