Aldendriel 38

5653 PK Eindhoven

040 - 25 21 905

Tijdens schooltijden

Voorstellen nieuwe directeur

Ik ben Carmen van Krevel, 52 jaar, getrouwd met Arjan en woonachtig in Eindhoven. Samen hebben we twee dochters (21 en 20 jaar) en een zoon (19 jaar).


Na mijn studies Pabo en Onderwijskunde ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als projectleider bij een educatieve uitgeverij. Sinds mei 2007 heb ik de overstap gemaakt naar het basisonderwijs en ben ik gestart bij het SKPO. Ik ben begonnen als leerkracht, maar al snel werkzaam als IBer/bouwcoördinator op basisschool De Boog. Sinds november 2018 ben ik werkzaam op Kindcentrum Fellenoord.
Samenwerken vanuit respect, een open en positieve benadering, denken in mogelijkheden, luisteren en vertrouwen geven zijn belangrijke eigenschappen die passen bij mijn manier van werken.


Ik kijk uit naar onze samenwerking en hoop u snel te ontmoeten.